Resum de l’Excursi a La Creu del Cardenal

El dissabte 22, a les 8:30 ja estavem la majoria en el collegi, preparats per gaudir d’una excursi en grup. El dia va amaneixer amenaant de pluja, pero segons avanava el mat els nuvols deixaren pas a un sol que va escalfar l’ambient.

Del collegi partirem en cotxes fins l’entrada del paratge de La Murta. Alli, mentre entravem al paratge, ens vam contar, erem 57, entre pares, mestres i alumnes. Despres de registrar-mos com a visitants del paratge, i fer-mos la foto de grup a l’entrada, comenarem a caminar, endinsant-mos en un lloc que pareix quasi mentira que el tingam al costat de casa.

Pasarem per les ruines del monestir de La Murta, de l’ordre del jernims, i continuaem per la senda cap a la muntanya. Segons anavem avanant, la roba d’abrig comenava a molestar.

Al cap d’una bona estona, aplegarem a la bifurcaci on comena verdaderament el cam de muntanya, on comena a pujar de veres, pasant per alguns punts de mes dificultat, afegida pel fet que la nit avans plogu un poc.

Cap a les 11 del mati ja estavem tots a la Creu del Cardenal, on esmorarem, reposarem un poc i ens ferem prou de fotos.

D’ahi comenarem la baixada, que va ser un poc dificultosa per lo esmentat abans de la pluja. Pero en molta cura i paciencia, aplegarem al cami principal i tornarem cap als cotxes. Sobre la 1 i mitja aplegarem altra vegada al collegi.

Una excursi que ens va agradar molt, que va servir per vore un dels paratges mes bonics de la nostra comarca, i que ens deix en ganes de mes. Ja estavem parlant de quina seria la prxima eixida.

 

Excursion a la Creu del Cardenal

Collage de fotos

Escribe un comentario

Debes identificarte para escribir un comentario. Registrate aquí para poder entrar.